бул. Пещерско Шосе 66
Пловдив,
България
24.7160096
42.1374618
UserLikes
Име: СВЕЖЕН
Адрес: Пловдив, бул. Пещерско Шосе 66
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.svejen-tex.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Производство на текстилни изделия
Дейност:

Производство и търговия със спално бельо, олекотени завивки, бебешки комплекти, хавлиени изделия, бродерии и др.

Ключови думи: спално бельо, спални комплекти, хавлиени изделия, олекотени завивки, кувертюри

Сподели във Facebook




За нас

Свежен работи на българския пазар вече много години - от 1989 г. и е утвърден производител на пазара за домашен текстил. Разполага с производствен цех в град Брезово и фирмен магазин в град Пловдив. Произвежда и търгува със спално бельо, олекотени пухени завивки, бебешки комплекти, хавлиени изделия, бродерии и други текстилни изделия, необходими за обзавеждането на Вашия дом, хотел, ресторант и т.н.


Мотото на фирмата е: Добро качество - повече доволни клиенти!


За да удовлетвори разнообразните нужди на Клиентите си, фирмата може да предложи всяко едно свое изделие в съчетание от следните материи: памук, сатен, релефни крепони, хасета с различен състав и качества, дамаски, хавлиени изделия, спални и олекотени комплекти, пердета, различни видове възглавници, спални чували, детски пелени, лигавници, дантели, престилки, силиконови дюшеци и много други.


* Свежен предлага шивашки услуги за изработка на изделия по идеи и размери на Клиента - както със свои, така и с негови материали.
* Разполага с голямо разнообразие от асортименти и постоянни изненади в платове и модели както собствено производство, така и вносни.
* Продукцията включва текстилни изделия за хотели и ресторанти, както и за битови нужди:
- Пердета, заве

СВЕЖЕН
си, покривки за маси и покривала за легла
- Възглавници, дюшеци, олекотени завивки и спално бельо и т.н. - олекотените завивки и спалното бельо могат да бъдат изработени от хасе, ранфорс, памук, сатен и крепон. Използва се силиконова и полиестерна вата с грамаж от 50 до 500 гр./м2. В Свежен ще намерите разнообразие на детски десени с герои от филми. Изработва чаршафи от трико, хавлиен стреч.
- Дамаски, кувертюри, възглавници за шезлонг и столове, карета и хангали, изработва бродерии, прошивки и много други текстилни изделия.
- Пухени антиалергични изделия - могат да бъдат съчетани с вълна, памук, полиестер и др. - за разлика от традиционните и отдавна познати на клиентите варианти завивки, пухьт има предимство да не губи от обема си при продължителна употреба, поради което се използва и за производство на възглавници.
- Хавлии, халати и комплекти за баня - могат да бъдат изпълнени в различни грамажи и цветова гама.
- Кувертюри и покривала за холови гарнитури - изработват се от различни материи като жакард, сатен, тафта и други.


Обадете се за допълнителна информация за още много нови продукти, произлезли от Наши и Ваши идеи.


Заповядайте в обектите на Свежен и си доставете удоволствие! Благодарим Ви предварително!

 
Открийте ни в Google+